FAQ

Jag behöver komma i kontakt med en målerifirma för ett uppdrag. Hur gör jag?
Då är det ett utmärkt tillfälle att använda vår offerttjänst. Det går till som såhär. Beskriv ditt uppdrag och lämna dina kontaktuppgifter i vårt formulär här till höger (eller på startsidan). Var noga med att försöka beskriva ditt uppdrag så specifikt som möjligt. Ju mer noggrann du är, desto lättare blir det för den som ska offerera ditt uppdrag att sätta ihop ett korrekt prisförslag. Beroende på vad du vill ha hjälp med, så får du inom kort offerter från flera måleriföretag.

Vad kostar det att använda era tjänster?
Ingenting. Och det finns inga köpkrav eller förpliktelser. Du kan tacka nej eller välja att gå vidare med offert precis som du själv känner för.

Vilket är den billigaste och bästa målerifirman i Stockholm?
Det är omöjligt att svara på, eftersom det beror på vilken typ av uppdrag det handlar om. Vissa är jätteduktiga på fasadmålning och golvläggning, andra på epoxymålning och dekorationsmålning – för att ta några exempel. Det är också därför det är bra med en offerttjänst, där du kan få förslag från flera företag.

Men alla kan väl måla själva?
Javisst. Däremot är det inte alltid det blir ett så bra slutresultat. Vad än TV-program och livsstilsmagasin försöker göra gällande, så är det inte busenkelt att få ett professionellt slutresultat. Det är också därför som vi hävdar att det alltid är en god investering att anlita en yrkesperson när det är dags att snygga till hemmet – eller kontoret.